SEO - Søkemotoroptimalisering

seo søkemotoroptimalisering digitalbedrift

Hva er SEO og hvordan det fungerer

SEO er et forkortelse som står for søkemotoroptimalisering, som er prosessen med å optimalisere nettstedet ditt for å få organisk eller ubetalt trafikk fra resultatsiden for søkemotoren.

Med andre ord innebærer SEO å gjøre visse endringer i webdesign og innhold som gjør nettstedet ditt mer attraktivt for en søkemotor. Du gjør dette i håp om at søkemotoren vil vise nettstedet ditt som et toppresultat på resultatsiden for søkemotoren.

Selv om optimalisering av søkemotorer kan bli ganske kompliserte når det kommer til alle de forskjellige faktorene som påvirker rangeringen din, er den grunnleggende prosessen ikke så vanskelig å forstå.

Søkemotorer ønsker å tilby den beste tjenesten for sine brukere. Dette betyr å levere resultater på søkemotorsidene som ikke bare er av høy kvalitet, men som også er relevante for det søkeren ser etter.

For å gjøre dette vil søkemotorer skanne, eller gjennomsøke, forskjellige nettsteder for bedre å forstå hva nettstedet handler om. Dette hjelper dem med å levere mer relevante resultater til de som søker etter bestemte emner eller nøkkelord.

Tilsvarende vil søkemotorene skanne nettstedet for å finne ut hvor enkelt det er å navigere og lese, og belønne brukervennlige nettsteder med høyere rangering på resultatsiden for søkemotorer.

SEO er prosessen som organisasjoner går gjennom for å sikre at nettstedet deres ligger høyt i søkemotorene for relevante søkeord og uttrykk. La oss for eksempel si at du har en artikkel om hvordan du bygger en veranda.

For å få innholdet ditt foran de rette menneskene, vil du prøve å optimalisere dette blogginnlegget slik at det vises som et toppresultat for alle som søker etter uttrykket «bygg en veranda.»

Det er mange fordeler med SEO for bedriften din. Ved å forbedre SEO-en din, kan du arbeide for å utvide synligheten din på søkemotorene. Dette hjelper deg med å nå og engasjere flere potensielle kunder. Ved å lage mer engasjerende og effektivt SEO-fokusert innhold, kan du øke sjansene dine for å få inn mer målrettet organisk trafikk.

Digitalbedrift sørger for at du har en visuelt bra side som er brukervennlig, samtidig som at vi sørger for at innholdet er presentert i riktig format for at søkemotorene skal gi deg høyest mulig poengsum. 

Del på sosiale medier
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn